Lakridsmandler

‘Fastelavn er mit navn..’

‘.. boller vil jeg have’

Jeg har været en tur hjemme hos min søde familie i Jylland, og de skulle forkæles lidt med hjemmebagte fastelavnsboller, eftersom jeg har ferie.

Opskriften lød som følgende:
Fastelavnsboller med creme
1dl mælk
50g gær
130g blødt smør
1 æg
0,6dl sukker
380g hvedemel
Fyld: vanilje creme, jordbærmarmelade eller mørke chokoladestykker


Kønne og sunde var de bestemt ikke, og en fastelavnsbolles energiindhold lå på omkring 220kcal, men godt smagte de! Senere på dagen ventede hårde 45min. spinning, så jeg med god samvittighed kunne nyde én. Ved 45min. spinning forbrænder jeg ca. ml. 300-400kcal, og derfor er det vigtigt at huske på, at det er mængderne det kommer an på. Så længe alt bliver indtaget med måde, og man sørger for at røre sig, kan det ikke gå helt galt. Man skal huske at nyde livet engang i mellem 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lakridsmandler