Status quo i New York

Brunch at Five Leaves

Denne hyggelige lille café er placeret i det hippe område Williamsburg, helt præcist i Greenpoint på Bedford Avenue. Find deres hjemmeside lige her.

IMG_7300IMG_6627IMG_7302Deres råvarer er i sæson, af god kvalitet og lokalt hvis muligt. Derudover er deres æg og kød også økologisk. Menukortet bugner med lækkerier, og jeg havde virkelig svært ved at vælge, hvad min brunch skulle bestå af denne morgen. Dette er dog en meget god grund til, at jeg bliver nødt til at komme tilbage igen, for det er helt klart et af de bedste steder so far. Priserne er enormt rimelige, og selvom jeg allerede har været her i over en måned, kommer det nogle gange stadig bag på mig, hvor billigt det er at spise ude, sammenlignet med priserne derhjemme i København.

Fra menukortet vil jeg især anbefale at vælge en stor bunke ricotta pandekager med såkaldt honeycomb smør, bananer, blåbær, jordbær og serveret med 100 % ren ahornsirup, hjemmelavet granola med yoghurt og masser af frisk frugt og bær, den såkaldte ‘Maroccan scramble’ med merguez pølse, scrample æg, krydrede kikærter, avocado og friske koriander på surdejsbrød, ‘Big breakkie’ med æg, hash browns, groft toastbrød, stegte svampe eller avocado eller ‘Mushroom toast’ med rødvinssvampe sauce, sauterede kål og pocheret æg på et stykke 7-korns brød. Dertil hører selvfølgelig en lækker kop kaffe og en friskpresset appelsinjuice.

IMG_7298‘Maroccan scramble’

IMG_7297Yoghurt med hjemmelavet granola og frisk frugt og bær

IMG_7299‘Mushroom toast’

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status quo i New York