Insta update

The importance of keeping in touch

2014-03-11 17.20.34-1

De sidste par måneder, har bloggen ikke drejet sig så meget om, hvad den ellers plejer at dreje sig om. Fokus har i stedet været på min fantastiske tid her i New York, som lige nu synger på sit sidste vers. Jeg er glad for, at i har lyst til at følge med.

For en uges tid siden havde jeg besøg af min søde Amerikanske ‘familie’, som jeg besøgte på en studietur i gymnasiet for 4 år siden i Bel Air nær Washington DC. Jeg besøgte dem kun i 5 dage, men det er utroligt, at man kan føle sig så hurtigt hjemme i nogens selskab. Jeg har set dem 2 gange siden, og synes det er så rart at vi holder kontakten, fordi vi altid har altid den bedste tid sammen når vi ses, også selvom det sker så sjældent.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Insta update