Rødbedesalat med rucola, valnødder og feta
Endnu en salat som tilbehør til grillmaden, blev lavet sidste aften. Opskriften var igen fra ‘Sæson for god smags’ hjemmeside, og bestod af friske rødbeder, rucola, æble, valnødder og feta, som blev vendt i en æbleeddikke dressing. Frisk og lækker salat som jeg valgte at servere til nogle lækre marinerede kødspyd.
Du skal bruge:
500 g mellemstore rødbeder
1 hakket rødløg
1 æble i tern
Vinaigrette:
3 spsk æbleeddikke
1 spsk olivenolie
Friskkværnet salt og peber
1 handful rucola
Ca. 25 g valnødder
125 g feta (eller mozzarella)
1. Vask rødbederne og kog dem i ca. 30min. Pil dernæst skrællen af dem
3. Afkøl rødbederne og sker dem i tern eller strimler og bland dem med æblestykkerne og de hakkede rødløg
4. Lav dressingen og smag den til med salt og peber. Vend den let i rucolasalaten
5. De resterende ingredienser vendes i salaten med let hånd og serveres
Ingen kommentarer endnu