Kalorier er små dyr der spiser mit tøj om natten

Funny spots from my point of view

IMG_0738

De såkaldte ‘Dog-Walkers’, på dansk kaldet hundelufterere.
Jeg ville næsten ikke tro mine egne ører, da Marcus fortalte os, at nogle menneskers profession rent faktisk er at gå med hunde. Lønnen kan være helt op til 400 dollars i ugen pr. hund, men til gengæld skal de også stå til rådighed hver eneste dag.
Jeg synes simpelthen det er for sjovt at se en mand komme gående med 5 hunde i snor og dertilhørende 5 walkie talkier rundt om halsen. Det var bestemt et billede værd!

IMG_0739

Som jeg førhen har beskrevet, løber mange newyorkere i Central Park hver eneste dag. Om søndagen er antallet af løbere helt ekstremt, men også i sne og frostvejr, er det ikke noget der kan holde dem hjemme. Jeg spottede en løber forleden dag, og billedet fortæller helt klart, at der ikke findes dårligt vejr, men kun dårligt påklædning – det synes jeg helt klart var et billede værd. Mit næste billede til jer, må blive de vanvittigt skøre newyorkere, der løber i shorts og t-shirt i frostgrader.. Den er jeg ikke helt med på, men pakker mig i stedet ind i vanter, pandebånd og lag-på-lag løbetøj.

IMG_0766

En snemand i et snedækket Central Park, som et par børn formodentlig har bygget med dertilhørende ‘pengebrønd’. Der lå allerede en masse mønter og sedler i ‘brønden’. Det kan godt være at jeg ser frem til de varmere tider, og hader vinter og kulde, men vinteren har nu også sin charme på visse punkter.

IMG_0689New York City som man kender den bedst; travl, hektisk, masser af biler, taxaer og mennesker med hver deres historie og baggrund for at være en del af denne hektiske verden. Enten hader man New York eller også elsker man denne til pulserende by med masser af liv. Personligt synes jeg den er svær ikke at forelske sig i på stedet.

IMG_0691

Min største svaghed i denne by er SHOES – tons of them!!! Hvordan kan man lade være med at købe sig fattig i sko. Især sneakers bliver en stor del af min hjembragte bagage, kan jeg allerede sige nu.

IMG_0723Et billede siger mere end tusind ord. Billedet taler for sig selv, og var helt klart et billede værd!

2 kommentarer

  • Simone

    Hvor er det fint 🙂 kan rigtig godt lide sådan nogle observations- og undringsindlæg

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kalorier er små dyr der spiser mit tøj om natten