Hjemmelavet jordbær-rabarber marmelade

Chokoladeovertrukne jordbær

 photo 024e65fa-149f-48d0-a0dc-02268e23c916_zps3e32ea48.jpg
I dag bliver min dejlige lillesøster student, og jeg er en MEGET stolt søster! Jeg husker tydeligt, hvordan jeg selv havde det, den dag jeg fik den røde hue på. Det var en kæmpe lettelse, en enormt stor dag og to sjove uger jeg gik i møde. Jeg ville ønske jeg kunne drømme mig tilbage, og opleve det hele endnu engang.
For at gøre hendes dag helt perfekt, har jeg stået i køkkenet de sidste dage. Først og fremmest har jeg lavet disse chokoladeovertrukne jordbær, som er dyppet i forskellige slags toppings, for at gøre dem lidt sjovere. Når hun har fået huen på hovedet, skal de nydes sammen med et glas bobler.
Da vi senere i dag får besøg af familien, har jeg også lavet en oreo cheesecake med hvid chokolade og lime og en svampet mørk chokoladebrownie med kaffe. Dem kan i inden længe også finde opskrifterne på herinde.

 photo 7067fa62-d20b-48c1-8bfa-9e0c74a87305_zpsf24e7b6c.jpgTil disse chokoladeovertrukne jordbær skal du bruge:
1 bakke danske jordbær
50 g mørk chokolade

Eksempler på topping:
Kokos, hakkede nødder, lakrids og tivoli krymmel, fryssetørrede bær

1. Vask jordbærrene, læg dem på køkkenpapir og lad dem tørre
2. Smelt chokoladen over et vandbad
3. Anret din valgte topping i små skåle
4. Dyb nu jordbærrene halvt ned i chokoladen og rul dem i den ønskede topping
5. Lig dem på et skærebrædt med bagepapir og lade chokoladen stivne

Server dem til gæster eller lav dem til dig selv som en sundere snack.

 photo e9f4faf4-b5f3-4ed2-8e81-d75557455d33_zps97085e3d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet jordbær-rabarber marmelade