Torsk i grøn karry og kokosmælk

Jordbær bowl

Jeg EEEELSKER morgenmad, og sommetider så meget, at jeg ender med at spise det to gange i løbet af en dag 😀 Jeg spiser sjældent det samme to dage i træk, men prøver for så hvidt muligt at variere det. Det kunne fx være havregryn, havregrød, æg lavet på mange forskellige måder, skyr, ristet rugbrød og altid med frisk frugt som tilbehør og en kop kaffe.

IMG_2685Her har jeg blendet noget natural skyr med frosne jordbær. Dertil har jeg toppet det med lidt honningristet müsli og ½ banan skåret i skiver.
Hvordan har i det med morgenmad? Er jeres appetit begrænset eller glæder i jer ligeså meget som mig?

Mange ved at morgenmaden er et vigtigt måltid, men ikke alle har en stor appetit om morgenen. De dage jeg kommer hjem fra arbejde, spiser jeg oftest lidt senere på aftenen, hvilket resulterer i, at min sult er knap så stor, når jeg vågner næste morgen.
Det er vigtigt at få noget energi til at komme i gang på, men der findes ingen fast definition på, hvornår og hvor meget morgenmad man skal indtage. Det skal passe til dit liv og din appetit. Det vigtigste er faktisk ikke, hvornår vi spiser, men i højere grad hvad vi spiser.
De morgener, hvor jeg føler mig knap så sulten, tager jeg oftest min morgenmad med mig i skole eller på arbejde, fordi jeg hader at spise, hvis ikke sulten har meldt sig. Jeg ved, at jeg i hvert fald bliver sulten en times tid efter jeg er stået op, og hvis ikke jeg får noget i maven der, kan jeg ikke fungere. Ofte laver jeg mig lidt skyr, frugt og müsli og tager med mig, men efter Løgimose lancerede deres nye produkter, har jeg været stor fan! Denne gang blev det til skyr med hindbær, rabarber og vanilje. HOLD NU OP HVOR SMAGER DET LÆKKERT! Prøv også deres variant med mango, passion og ingefær. Læs mere om produkterne lige her.

skyr

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsk i grøn karry og kokosmælk