Rabarbertærte med smuldredej

Proteinpandekager med banan

proteinpandekager

Disse pandekager, minder rigtig meget om dem, jeg førhen har lavet. Denne gang tilsatte jeg lidt proteinpulver og et ekstra æg, for at øge indholdet af protein. Hvis ikke i har proteinpulver derhjemme, kan i også finde en opskrift uden lige her.
Pandekagerne smager, som noget der er meget forbudt, men er rigtig sunde og indeholder ikke skyggen af sukker. De har sin sødme fra vaniljeproteinpulveret og den modne banan. De er helt geniale som mellemmåltid, et lækkert morgenmåltid med frisk frugt og perfekte inden eller efter træning, hvor man har behov for en smule energi.

Det eneste du skal bruge er:
3 æg (2 hele æg, og 1 æggehvide)
2 dl havregryn
1 moden banan
1 tsk. kanel
1 scoop vanilje proteinpulver (jeg brugte dette)

1. Pisk det hele godt sammen eller brug en stavblender til at gøre massen ensartet
2. En varm pande med olie varmes godt op
3. Lav små pandekager – pandekagerne kan godt være lidt svære at vende, så det gør det lettere at de ikke er så store
4. Lad pandekagerne blive gyldne på begge sider


pandekageproteinbananpandekagerServer panderkagerne med frisk frugt eller en hindbær mousse lavet på skyr og frosne hindbær toppet med hakkede mandler. Pandekagerne kan holde sig et par dage i køleskabet, og er også perfekte at have med sig på arbejde eller i skole som mellemmåltid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabarbertærte med smuldredej