Peanutbutter havregrynscookies med mørk chokolade

Alt for damerne kvindeløbet

Da jeg skal deltage i Alt for damerne kvindeløb i aften, vil jeg også opfordre jer derude til at gøre det samme. Det blev afholdt her i København i går og igen i dag og i morgen. Startskuddet lyder på Amager strandpark kl 18.20.
Det er stadig ikke for sent at tilmelde sig, men muligt at gøre via linket her.

alt for damerne kvindeløb

snør løbeskoene sammen med nogle veninder og tag en løbetur på enten 5 eller 10km. Hvis ikke du bryder dig om at løbe, er det også muligt at gå en tur på 3,5 km bare for hyggens skyld i det her fantastiske sommer vejr.

2 kommentarer

 • Det er ret rigtig godt løb 🙂
  Jeg deltog selv for en uge siden i Aalborg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • healthup1356035903593

   Ej hvor fedt! 😀 Jeg synes det er så motiverende at deltage i løb ift. træning, men også rigtig hyggeligt at gøre sammen med et par veninder eller mine kollegaer i mit tilfælde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Peanutbutter havregrynscookies med mørk chokolade