Koldskål med honningristet rugbrødscrunch

Peanutbutter havregrynscookies med mørk chokolade

peanutbuttercookies.

Jeg har førhen begivet mig ud i banan- og havregrynscookies med mandler, kanel og mørk chokolade, men denne gang undlod jeg mandler og kanel, og tilsatte lidt peanutbutter i stedet. Jeg siger jer, det er så nemt som noget kan blive, og de smager HIMMELSK! De er en fantastisk snack når lækkersulten melder sig, og så skal der kun meget få ingredienser til.

Det eneste du skal bruge er (6stk.):
1 moden banan
2 dl havregryn
1 spsk. crunchy peanutbutter med kakao (jeg brugte denne)
25g god hakket mørk chokolade (jeg brugte denne her på 70%)


1. Mos bananen og bland den godt sammen med havregrynene
2. Tilsæt peanutbutter og den hakkede chokolade og vend det godt i massen
3. Form massen til 6 flade cookies, lig dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 10min.

cookies in the making
4. Lad cookiesene afkøle og server dem

Cookiesene er mest crunchy den første dag, og holder ikke mere end et par dage, da bananen gør dem bløde med tiden. Tilgengæld tager de ikke mere end 15min. at lave, så for mig spiller det ingen rolle. Velbekomme 😉

peanutbutter cookies

Hvis i ikke er så meget til peanutbutter eller ikke har noget stående hjemme i skabet, kan i finde min anden opskrift på banan- og havregrynscookies lige her. De er lige så nemme at lave, og smager mindst lige så godt!

IMG_3085

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koldskål med honningristet rugbrødscrunch