Spidskålssalat med ingefær, laks og ærtepuré

Naturlig kakao bar

Jeg er i himlen! Jeg har fundet min nye yndlings snack bar fra Castus, som er deres bud på en helt naturlig snack uden sukker og tilsætningsstoffer. De er tilmed også glutenfrie!
Barerne minder mig nærmest om de raw chokokugler, som jeg førhen har lavet. Men hvis det skal gå lidt hurtigt på farten, og man ikke har tid til at mixe noget sammen i køkkenet, så er de her helt perfekte for mig. Barerne er lavet af dadler, mandler, macadamianødder, kakao (uden sukker) og solsikkeolie.
Dermed ikke sagt at de kan sammenlignes med en snickers bar, men med deres høje indhold af tomme kalorier fra fedt og sukker, indeholder denne bar på 25 g til sammenligning kun 99kcal, hvilket ca. svarer til, at spise en banan. Et fint mellemmåltid, når lækkersulten melder sig. De inderholder dog en del fedt, 17g pr 100g, men det er alt sammen den gode umættede fedt fra olie og nødder, samt et højt kostfiberindhold på 10g pr 100g.

Udover smagsvarianten med kakao, som var den jeg testede, findes der også en med eksotisk smag og en med solbær. Jeg faldt oven en pakke med 4stk. i for 14,95,- i Liddl, ellers har jeg også ladet mig fortælle, at de kan købes i Netto og Rema1000.

naturlig

2 kommentarer

 • Christine

  Jeg har før fundet dem i Dagli’Brugsen, men måske var jeg bare heldig i den lokale ved mine bedsteforældre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • healthup

   Okay, det er godt at vide de kan fås lidt forskellige steder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spidskålssalat med ingefær, laks og ærtepuré