Healthcorps coordinator

Stupid Danes biking around

Er det ikke lidt underligt, at man kan savne at cykle rundt? Det er blevet så stor en del af min hverdag, efter at jeg flyttede til København for et par år siden. Det er bare så nemt at hoppe på cyklen og cykle fra A til B i stedet for at tage det offentlige, som enten altid er forsinket eller proppet med mennesker.
Danskerne er nærmest også blevet helt kendt for det, og folk herovre griner lidt, når vi fortæller dem, at vi cykler i sne og slud, året rundt i høje hæle og i korte nederdele på en varm sommerdag. Herovre er det i hvert fald langt fra normalt, og vi følte det var lidt usædvanligt at cykle rundt på gaderne på Manhatten.

Vi lejede cykler for 30 dollar hver. Så havde vi cyklerne en hel dag, og kunne nå at cykle hele Manhatten rundt og slutte af i Central Park. Vi startede fra Upper West og cyklede ned af hele Hudson River og ned til Battery Park området. Dagen var desværre ikke særlig varm, så en varm kaffe var tiltrængt. Derefter cyklede vi op af East side river. Der er cykelsti hele vejen rundt, så det var først, da vi måtte krydse ind over Manhatten for at ramme Central Park, at vi følte os lidt udsatte. Biler, taxaer og busser kører som jeg ved ikke hvad, så man blev nødt til at være en meget opmærksom cyklist. Vi endte op ved Central Park og cyklede hele parken rundt, også selvom vi efterhånden kender den ud og ind efter alle de løbeture vi har haft.
Det var en skøn dag og jeg synes bestemt det er anbefalelsesværdigt at leje en cykel. Mange steder kan man leje en cykel for 8 dollar pr. time, så hvis man kun er i New York på et kort visit, er det utrolig hyggeligt at cykle op og ned af Hudson River eller cykle rundt i Central Park, så man når at se hele parken.

IMG_0042IMG_0026IMG_0036

1 kommentar

  • Jeg forstår udemærket godt hvad du mener. Jeg er i øjeblikket på udveksling og ca. en måned efter jeg ankom, købte jeg en cykel. Til trods for at jeg cyklede hjem fra cykelhandleren i et værre regnvejr, følte jeg mig simpelthen så fri og lykkelig!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Healthcorps coordinator