Vacation time

Fyldt med ny energi

Så er jeg hjemme fra en skøn ferie i det dejlige Tyrkiet. Jeg har haft den bedste uge sammen med min veninde. Hvis jeg havde muligheden for det, tog jeg gerne af sted meget snart igen. Jeg får altid ‘rejsefeber’, når jeg tager på ferie – man kan aldrig få nok af at rejse, og derfor går jeg allerede nu og overvejer, hvor den næste rejse skal gå til 😀 Kender i ikke også til det?

Det er dejligt at komme væk fra den hektiske hverdag og bare nyde livet, solen, stranden, god mad og glemme alt herhjemme.

Her er lidt stemningsbilleder fra ferien..


IMG_3802Kolde såkaldte ‘Freezerz’ lørdag morgen før 12, så ved man at ferien er begyndt!

tyrkietAfslapning ved poolen, at bade i havet og en løbetur i solskinsvejr

alanya.. og selvfølgelig kolde øl og lækre drinks i lange baner

IMG_3873

Tyrkisk mad, hvor man virkelig forstår at udnytte krydderierne, så det smager af noget

IMG_3874

Jeg købte i øvrigt en masse krydderier med hjem dernede fra. For det første har de et kæmpe stort udvalg af både krydderier, grøntsager og nødder – især på markederne, og for det andet er det langt billigere end herhjemme. Jeg glæder mig til at eksperimentere lidt med det, så følg med her de næste par dage.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vacation time