Bananis med peanutbutter

Skyr med mango, passion og ingefær

IMG_4168
Jeg ved at løgimose har lanceret dette skyr produkt for noget tid siden, da jeg ofte har overvejet, at det skulle være en del af varerne i min indkøbskurv. Spørg mig ikke hvorfor det først blev nu, for det er til min store fortrydelse….. Det smager jo helt igennem fantastisk, og er en genial snack på farten, et godt mellemmåltid eller en del af en god start på morgenen.

Skyr er, som jeg tidligere har nævnt, et islandsk produkt med mange værdifulde egenskaber. Det har bl.a. et meget lavt fedtindhold på kun 0,2% og tilmed et højt indhold af protein.
Der findes to løgimose skyr varianter med forskellig smagsvarianter. Denne her er med mango, passion og ingefær. Størrelsen på dem er 250g, og er derfor den og håndterlig at have med at gøre i en sund og aktiv hverdag. Den indeholder 70kcal pr 100g, dvs. 175kcal pr. bøtte, hvilket svarer til et godt mellemmåltid.

Jeg nød halvdelen af skyren til morgenmad sammen med ½ banan, et par friske danske jordbær skåret ud i tern toppet med lidt rosiner og grovvalssede havregryn.

IMG_4170

2 kommentarer

 • Det er en sikker vinder og med mandler / mørk chokolade som topping … mhhhh 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • healthup1356035903593

   Det lyder virkelig heller ikke dårligt, og er jo nærmest en hel dessert 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananis med peanutbutter