Tomatsalsa med jalapenos

Naturbageriet

naturbagerietIMG_5945Her sidste dag var jeg forbi Naturbageriet. Det var en dag efter skole, hvor vejret var trist, og jeg var rigtig lækkersulten. For mit vedkommende er kage ikke det, der har været mest af på det sidste, da det oftest indeholder hvedemel. Jeg havde hørt, at Naturbageriet havde rige muligheder for diverse kager lavet på glutenfrit mel, hirse og rismel. Derfor lå jeg vejen forbi bageren, og rigtigt nok så var der mange forskellige slags kager at vælge i mellem. Mange af dem indeholdt dog daddel og æble, som jo desværre ikke er tilladt på Low Fodmap dieten, men det var ikke umuligt, eftersom de havde så meget forskelligt at vælge i mellem. I hvert fald er det et rent slaraffenland for glutenallergikere. Selvom man sagtens kan kan bage sine egne kager og brød, er det ikke altid tiden er der, og så er det nemt at have nogle gode alternativer. Det er ikke altid nemt at finde steder, men når man bor i en by som København, findes der heldigvis nogle muligheder. Selvom prisklassen selvfølgelig er derefter, er det, det hele værd, når man indimellem giver sig selv lov.

Af kager var der alt lige fra glutenfrie gulerodskager, brownies, marzipankager, romkugler, snegle, chokoladekager med creme, bananmuffins, æblekager, hirseboller, tebirkes, æblesnegle, blåbærmuffins mm., men da jeg fik øje på de hindbærsnitter der lå i vinduet, vidste jeg, at det var præcis sådan én det skulle være.

IMG_5943IMG_5938IMG_5940Ikke kun kager var en del af sortimentet i butikken. Der var også mange forskellige slags boller og brød; spelt-, ris-, rug- glutenfritbrød. Også helt almindeligt hvedemelsbrød var også at finde.

IMG_5942IMG_5937Derudover havde de også et stort udvalg af forskellige naturprodukter. Alt lige fra sojamælk, melprodukter, gryn, saft, juice, chokolade, te, pasta og jeg kunne blive ved.

IMG_5936

Jeg nød min købte glutenfrie hindbærsnitte, da jeg kom hjem, sammen med en kop varm kakao på sojamælk. En trist efterårsdag, blev lige pludselig en tand hyggeligere 🙂

IMG_5947
Hvis du har lyst til at besøge naturbageriet, har de to afdelinger:

Naturbageriet (tæt ved Nørreport)
Frederiksborggade 29
1360 Kbh K.
Tlf. 33146226

Åbningstider: Man-fre kl. 06.30–18.00
Lør-søn kl. 07.00–16.00

Naturbageriet (tæt ved Vesterport)
Istedgade 98
1650 Kbh. V
Tel.: 33246602
Åbningstider: Man-Fre 07.00–17.30
Lør-søn 07.00–16.00

Du kan også se mere på følgende hjemmeside: http://www.naturbageriet.dk/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tomatsalsa med jalapenos