Stupid Danes biking around

Tourist in the best city in the world

IMG_9956

Selvom jeg efterhånden hader at besøge de mest turistede steder her i New York, er det næsten et must at se Frihedsgudinden, når man besøger byen. Vi har ville vente til vejret blev lidt bedre og varmere, og selvom det var en smule koldt i det blæsende vejr ved vandet, var dagen helt perfekt og solen stod højt på himlen.

Ikke kun Frihedsgudinden i sig selv er værd at tage ud for at se, men også udsigten fra øen til Manhatten er utrolig smuk. De mange skylines som solens stråle faldt ned på, gav mig et sug i maven og fik mig til at reflektere over, hvor meget jeg ELSKER New York og hvor fantastisk en tid jeg har haft her de sidste 2 måneder.

IMG_9977Frihedsgudinden i sig selv er en statue, som byder New Yorks besøgende der kommer fra søsiden velkommen. Det var oprindeligt en gave fra Frankrig, som en fransk billedhugger lavede. Båndet mellem USA og Frankrig blev til under Den Amerikanske uafhængighedskrig, idet Frankrig støttede Amerikanernes kamp mod briterne.
Statuen har stod betydning for Amerikanerne, og de forbinder den med frihed, ligeret og demokrati. Den står for et symbol som venskab mellem folkelag.

IMG_9941IMG_0002IMG_0004IMG_9995

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stupid Danes biking around