Quinoa granola

Danmarks bedste livret på tv2 fri

Jeg har været meget splittet omkring, hvorvidt jeg skulle skrive det her indlæg eller ej, men her kommer det alligevel.

Husker du indlægget jeg skrev omkring min medvirken i ‘Danmarks bedste livret’? Jeg vil ikke uddybe det så meget mere i dette indlæg, men i kan i stedet læse mere om det lige her. Det var en stor oplevelse og sjovt at medvirke og se hvordan alting ser ud bag om kameraet. Optagelserne blev lavet i starten af juni måned, hvilket efterhånden er ved at være et stykke tid siden. Først nu er programmet begyndt at køre i fjernsynet. De første optagelser fra Svaneke og Nykøbing Sjælland er blevet sendt. Det er et rigtig hygge program og meget nede på jorden. I aften bliver udsendelsen fra Svendborg vist, som var det, min veninde og jeg medvirkede i. Vi har i lang tid været meget spændte på at se programmet og se os selv på tv. Det bliver lidt sjovt men mærkeligt, og det er nok også grunden til, at jeg ikke rigtig vidste, om jeg skulle reklamere for programmet for jer læsere. Men sjovt bliver det, så hvis du også har lyst til at se programmet, skal du tænde for tv2 fri i aften kl 20.50-21.45.

IMG_4709IMG_8751IMG_8821IMG_8759IMG_8776

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Quinoa granola