Sprød quasadilla med spinat, ost og salsa

Omelet med brombærsyltetøj

 photo 62e558e3-7f12-4d6c-97b6-523e4b2c4eed_zps709dd86e.jpg
Omelet med hjemmelavet brombærsyltetøj, det lyder umiddelbart ikke som om, at det passer særlig godt sammen, men DET GØR DET! I hvert fald i min verden. Siden jeg var helt lille, har min far ført den sjove tradition med sig, at vi skulle have æggekage med solbærsyltetøj. Det salte og det søde, smager altså utrolig godt sammen. Denne gang blev det til en omelet med frisk timian, spinat og rød peber. Den blev toppet med hjemmelavet brombærsyltetøj, som du kan finde opskriften på lige her.
Omeleten er meget simpel at lave og fungerer godt som en let frokost. Du kan bruge de grøntsager, du har og eventuelt tilføje lidt strimlet kyllingepålæg, hvis du ønsker den mere mættende.

Til 1 omelet skal du bruge:
2 æg
Frisk timiam
Frisk spinat
1/4 rød peber
Salt og peber
Olie til stegning

Topping:
Hjemmelavet brombær syltetøj

1. Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen med salt og peber
2. Klip fine stykker af den friske timian, skær den røde peber i fine tern og skyl spinaten. Tilsæt det hele til æggene og rør det godt sammen
3. Opvarm en pande med olie og steg omeleten ved middelvarme
4. Tag omeleten af panden, top den med frisk timian og brombær syltetøj

 photo 0e846253-c7d0-4ed7-a9e1-af3d2a1d8456_zpse1aedebb.jpg

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sprød quasadilla med spinat, ost og salsa